En sitten ole päässy ulkoilemaan hetkeen. Eikä näytä muutosta tulevan, koska pakkasta nyt 17 astetta ja vissiin vielä lisää tulee.
Kaivoin sitten eilen käsipuntit esiin ja tein niillä hieman sarjaa. Vissiin oli ihan hyvä kokeilla niitäkin, koska tänään on ollut kädet sitten hieman kipeenä. Liikuntahan tehoaa vain silloin kun sen myös tuntee seuraavina päivinä :) Taidampa siis ruveta kuntoilee sisällä aina silloin kun ei muka ulos voi mennä. Voisin kai oikein laatia jonkun treeniohjelman, mutta mistä minä etukäteen tiedän koska on pakkasta tai sataa kovasti. Muutenkin alkaisi ehkä tuntua liian ammattimaiselta tehdä tuommoisia. Minähän haluan vain parantaa kuntoani  ja saada siinä samalla ehkä muutaman lihaksenkin näkymään.

Toisaalta voisihan tuo kuntoilu onnistua paremmin, jos joka päivälle olisi omaa ohjelmaa. Pitääkin oikeasti miettiä ja tutkiskella muiden ohjelmia. Varaa ja aikaa ei kuitenkaan ole mennä minkään ammattilaisen luokse tuommoista väsäämään.

Tänään tulossa melkovarmasti myös kuntoilua sisällä. Taidan keskittyä nyt vatsa- ja selkälihaksiin. Ovat olleet huomiotta jo liian kauan.