Tuli sitten onneksi tehtyä viikolla muutakin kuin vain säädettyä tietokonetta. Kävin lenkillä pari kertaa ja hiihtämässäkin. Hiihto oli mukavaa ja luistikin hyvin. Hieman on paikat kipeenä kyllä, mutta ei onneksi häiritsevästi.

Hiihämistä haittasi vain ladun vierusta. Oli niin keltaista, mustaa ja ruskeaakin väri. Eli koiria oli taas käyty ulkoiluttamassa. Miksihän niitä pitää sinne laduille mennä taluttaa. Ja vielä pururadallekkin. Kyllähän noita pyöräteitä on missä vois liikkua. Siinä on suksien luista sekasin jos sattuu vaikka ruskean kasan päältä hiihtämään. Eikä näyttäny edes että koirat ois ollu yksin karanneena kun ladun päälläkin välillä näkyi ihmisen jälkiä.
Jättäkää ladut hiihtäjille ja liikkukaa muualla. Luulisi olevan helpompaakin kävellä tiellä, kuin upottavassa lumessa. No en usko että pysyvät poissa ja yhä saa hiihtäjät katella hienoja värejä latujen vierustoilla. Ladulle ei sentään ollu vielä kukaan tehny jätöksiä. Tästäkin ongelmasta kyllä pääsee eroon kun hiihtää vain tarpeeksi pitkän lenkin ja muualla kuin yleisellä pururadalla. Niinpä taidan tästä lähtien tehdäkkin.